Prøv nye ting på ferien

Det er noe helt magisk med å bli dratt bort fra de fire veggene vi er så vant med. Vi bygger oss opp rutiner hjemme, med alt fra jobb til klesvask, til matlaging og treningsstudio. Når sommeren endelig er om hjørnet og ferien setter inn, opplever vi ofte mer i løpet av ett par uker enn vi gjør resten av året. Disse ukene skaper også ofte flere minner enn vi vanligvis bygger oss opp i vårt dagligdagse liv, da opplevelsene er med på å utvikle oss, og er utenfor komfortsonen vår. Det er en selvfølge at å hoppe i strikk setter seg mer i minnet vårt enn den daglige sykkelturen til jobb vi ellers utfører resten av året. Ferie er herlig – og skapt for å utfordre oss til å prøve nye ting.

Ut av komfortsonen

Noen ganger er det fremmede litt skummelt. Det er ukjent og utenfor rammene vi ellers har rundt oss. Men når vi tør å ta sjansen, er det utrolig hvor mange nye spennende følelser som kommer inn over oss. Kanskje velger du å teste ut en sommer på hesteryggen, galopperende over slettende med vinden i håret? Har du alltid hatt lyst å prøve SUP yoga inni en fjord med majestetiske fjell? Eller kanskje du vinner jackpot på en av spilleautomatene til Maria Casino, og kan forlenge ferien enda litt til? På https://mariabingo.com finner du hundrevis av muligheter til å fylle opp lommeboka litt ekstra, og underholde deg selv med nye spill gjennom ferien. Du kan også prøve å kombinere utendørsaktiviteter med digitale aktiviteter: hoppe i strikk på dagen, og roe ned med å prøve deg som blogger på kvelden.

Dette klarer du

Mulighetene er uendelige, men en ting er sikkert: nye ting er der for å prøves. Du vil kanskje bli positivt overrasket over hvor moro det er å tøye rammene sine litt ekstra. Hvis du intet våger, intet vinner du. Dette klarer du!