Drømmer du om en fantastisk ferie innenfor Norges grenser? Varme svaberg, bølgebrus, lukta av grillmat og lange kvelder er bare noen av grunnene til at ferie i Norge er hyggelig. Forhåpentligvis kan denne siden gi deg mer inspirasjon om hvilke destinasjoner som tilbyr sommeridyll og late dager, med en dose spenning i seg.

Norge har blitt en veldig populær attraksjon for turister fra andre land, og enkelte steder, som sjarmerende Røros og majestetiske Preikestolen, trekker lange køer og folkemasser til seg. Heldigvis har vi et land på nesten 3000 kilometer fra nord til sør, og det er nok av plass til alle sammen: og ikke minst mange bortgjemte perler!

Norge fra nord til sør, i øst og vest

Her vil du finne de beste aktivitetene fra nord til sør og øst til vest langs kysten, som byr på langstrakte fjorder, koselige viker og små øyer med hyggelige lokalsamfunn. Det er fullstappet med gjøremål for hele familien, store som små, og overnattingsmulighetene er mange. Gjør deg klar til en herlig ferie!

Hvorfor feriere i Norge?

Ved å legge sommerferien til et norsk paradis, gleder du ikke bare stedet du besøker, men også miljøet. Jo visst er Norge vakkert, og det finnes utallige steder å besøke. Men i tillegg vil du unnslippe å ta et langdistanse fly eller være med på masseturismen som har vist seg å være ødeleggende på mange steder som tidligere har vært kjent som ferieparadis. I tillegg har du muligheten til å introdusere deg selv og familien din til norsk kulturarv, som byr på et mangfold av interessante opplevelser.

God ferie!